Шніцель з індички в червоному маринаді

Складові

  • філе індиче
  • помідори чері 200 гр
  • шпинат 50 гр
  • базилік 4 гілочки
  • лимонний сік 5 ч.л.
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець
  • помідор 2
  • солодкий соус чілі 4 ст.л.
  • оливкова олія 1 ст.л.
  • сіль, мелений чорний перець

час готування: 50 хв
кількість порцій: 4

 

М’ясо філе індички досить ніжне і не має сильно вираженого смаку, тому прекрасно поєднується з різними маринадами. Ми пропонуємо спробувати делікатний маринад на основі свіжих помідорів і солодкого соусу чілі.

Шніцель з індички в червоному маринаді

крок 1

Покладіть шніцелі на робочу поверхню, прикрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.

крок 2

Шніцель з індички в червоному маринаді. крок 2
Для маринаду натріть помідори на тертці, викинете шкірку. Змішайте м’якоть помідора з соусом чилі, лимонним соком і оливковою олією, посоліть і поперчіть. Покладіть шніцелі в маринад і залиште мінімум на 30 хв.

крок 3

Шніцель з індички в червоному маринаді. крок 3
Розігрійте сковороду з оливковою олією. Обтрусіть шніцелі від маринаду (маринад збережіть) і обсмажте по 2 хв. з кожного боку, до рум’яної скоринки.

крок 4

Маринад перелийте в сотейник і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і варіть 5-7 хв. При необхідності ще трохи посоліть і поперчіть.

крок 5

Шніцель з індички в червоному маринаді. крок 5
Розріжте навпіл помідори черрі і змішайте зі шпинатом і листям базиліка. Збризніть салат лимонним соком, полийте оливковою олією, посоліть і поперчіть.

крок 6

Подавайте шніцелі з салатом і теплим соусом.