Шашлик зі свинячої вирізки - смачні рецепти від Укрпромпостач

Меню Закрити

uk arrow_down_urk

    Працюємо з 09:00 до 18:00

    для Horeca

    (096)177-07-07

    Шашлик зі свинячої вирізки

    Складові

      Шашлик зі свинячої вирізки

      Шашлик зі свинячої вирізки – неймовірно смачна страва. У кожного свої рецепти і секрети його приготування, і переваги у виборі частини тушки тварини, яка буде використовуватися для смаження. Ті, хто надає перевагу м’ясу більш ласому, купують шию, рульку, окіст. Прихильники дієти та сухуватого м’яса обирають корейку та свинячу вирізку. До речі, якщо свинину для шашлику замаринувати в певному маринаді, він буде дуже соковитим – тут все залежить від Ваших переваг і бажань.

      Найсмачніші маринади для шашлику зі свинячої вирізки

      Як було зазначено вище, маринад має властивість надавати смак і соковитість м’ясу. Пропонуємо ознайомитися з топовим списком кращих рецептів для шашлику зі свинячої вирізки:

      • • класичний: чорний перець, лимонний сік, оцет, дві ложки гірчиці (на півтора кілограма), цибуля, нарізана кільцями, оливкова олія дві ложки.
      • • гострий. Смачний рідкий соус готується з йогурту, кайенського перцю, і соку лайма. М’ясо буде найніжнішим, такий маринад відмінно підійде і для риби.
      • • лимонний. Сік цитруса – ідеальна заміна оцту, в ньому маринують навіть жорстке м’ясо. Крім соку, потрібно додати лимонну шкірку, м’яту, оливкове масло і орегано.
      • • соєвий. Особливо припаде до смаку любителям страв з морепродуктів. Маринування смачне, пікантне. Готується швидко: пара зубків часнику, соєвий соус і спеціальна суміш з 5 п’яти спецій (обираєте самі).

      Маленька порада, яка допоможе приготувати ідеальний шашлик

      Якщо Ви любите шашлик зі свинячої вирізки, нарізайте м’ясо в теплу пору року великими шматочками, тоді воно буде підсмаженим, але дуже соковитим. У зимовий сезон, навпаки, нарізуйте шматочки більш дрібно, тоді м’ясо прожариться швидко, але вирізка не втратить своїх смакових якостей. Готуйте маринад таким чином, щоб співвідношення масла і кислот в м’ясі було однакове, тоді шашлик буде соковитий. Додавайте ананас, ківі, папайю, але в даному випадку не маринують нарізану вирізку більше 2-х годин.

      Де продається якісна свинина для шашлику в Києві?

      Мережа магазинів в Києві «Укрпромпостач-95» пропонує купити 100% натуральну свинину для шашлику з підсобних господарств кращих фермерів Києва. У корма тварин не входили гормональні препарати для росту або шкідливі добавки. Животина вирощувалася природним чином, без застосувань технологій прискорення зростання. Свиняча вирізка, куплена в «Укрпромпостач-95» – це найсвіжіше м’ясо і екологічно чистий продукт, що містить вітаміни та мінерали!