Ковбаси сиров’ялені

Колбаса Пармская

Ковбаса Пармська

Склад:
Свинина знежилована нежирна (82%), сало ковбасне хребтове (18%), сіль кухонна, глюкоза, спеції (перець дроблений: чорний, білий, зелений; перець білий мелений)
свинина 100%
калорійність 575
1 шт.≈ 700-800 г
Колбаса Венская

Ковбаса Віденська

Склад:
Свинина знежилована нежирна (50%), яловичина знежилована вищого ґатунку (25%), cало ковбасне хребтове (25%), cіль кухонна харчова, глюкоза, перець чорний.
свинина 75%
яловичина 25%
калорійність 567
1 шт.≈ 400 г
Колбаса Римская

Ковбаса Римська

Склад:
Яловичина знежилована вищого ґатунку (50%), cвинина знежилована нежирна (10%), cвинина знежилована напівжирна (15%), cало ковбасне хребтове (25%), cіль.
свинина 50%
яловичина 50%
калорійність 612
1 шт.≈ 400 г

Ковбаси сиров’ялені