Шашлик зі свинини - смачні рецепти від Укрпромпостач

Меню Закрити

uk arrow_down_urk

    Працюємо з 09:00 до 18:00

    для Horeca

    (096)177-07-07

    Шашлик зі свинини

    Складові

      Шашлик зі свинини

      Нарешті настали довгоочікувані теплі дні, тепло і сонечко дозволяють піти на природу, приємно провести вихідні на свіжому повітрі і посмажити смачний шашлик. Складно знайти людину, якій би не подобався шашлик зі свинини – страва, що асоціюється з позитивним настроєм і добродушними посиденьками біля багаття. Але щоб шашлик врізався в пам’ять, потрібно приготувати його з якісного м’яса. Саме в цьому полягає головний секрет смачного шашличка. Також при його приготуванні треба звернути увагу на маринування та підсмаження.

      Шашлик зі свинини: критерії вибору м’яса

      Якщо Ви навчитеся правильно обирати м’ясо для шашлику, то дуже смачна страва буде гарантована. При виборі м’яса свині потрібно звернути увагу на:

        • зовнішній вигляд. М’ясо не повинно бути вологе, в ідеалі – воно рівномірного рожевого кольору, без синців, без прожилок;
        • запах. У свинини немає специфічного запаху, як, наприклад, у яловичини або баранини, тому м’ясо повинно приємно пахнути;
        • якщо м’ясо якісне, то жирові прошарки будуть білими або злегка жовтуватими, але не жовтими;
        • багато хто купує м’ясо вже в маринаді, і дуже навіть дарма. Купуючи його, Ви не знаєте склад маринаду, а він може бути шкідливим для здоров’я, містити смакові добавки, консерванти та інші речовини. До того ж, маринад не дозволить визначити якість м’яса. Багато магазинів, використовуючи маринад, вуалюють неякісне м’ясо.

      Найпростіший, швидкий, а головне – перевірений рецепт приготування шашлику зі свинини

      Дехто маринує свинячий шашлик в пиві, вині, майонезі, сметані, фруктових і овочевих соках, квасі, кефірі, оцті (для любителів сухого шашлику). Додають в нього не тільки класичні сіль з перцем (солити потрібно під час подачі в готовому вигляді), але й приправи. Загалом, хто як любить. Але найлегший, і при цьому смачний рецепт такий: нарізати шматочками м’ясо, посипати перцем і сіллю, нарізати півкільцями або кільцями цибулю, перемішати її з м’ясом, утрамбувати і поставити на 6 годин (можна і на дві, але рекомендується на 6) під прес. Такий шашлик дуже смачний, якщо Ви правильно підберете м’ясо свинини. Шашличники рекомендують свинячу шию.

      Де купити в Києві свинину високої якості?

      Якщо Ви бажаєте купувати свіже м’ясо і готувати смачні шашлики зі свинини, до Ваших послуг – мережа магазинів в Києві «Укрпромпостач-95». Наші магазини – це не просто продавці якісного м’яса, це збувальники продукту, який не нанесе шкоди Вашому здоров’ю. Ми закуповуємо м’ясо свинини, інших тварин, худоби і птахів у фермерських підприємств, які вже багато років тому зарекомендували себе, як надійні постачальники м’ясної продукції. Якщо Ви дбаєте про своє здоров’я, купуйте м’ясо у надійного продавця, що гарантує якість – в мережі магазинів «Укрпромпостач-95» .