Шашлик зі свинини

shashlyk_svezhiy_705x290

Шашлик зі свинини

Корисно знати

Шашлик зі свинини

Нарешті настали довгоочікувані теплі дні, тепло і сонечко дозволяють піти на природу, приємно провести вихідні на свіжому повітрі і посмажити смачний шашлик. Складно знайти людину, якій би не подобався шашлик зі свинини – страва, що асоціюється з позитивним настроєм і добродушними посиденьками біля багаття. Але щоб шашлик врізався в пам’ять, потрібно приготувати його з якісного м’яса. Саме в цьому полягає головний секрет смачного шашличка. Також при його приготуванні треба звернути увагу на маринування та підсмаження.

Шашлик зі свинини: критерії вибору м’яса

Якщо Ви навчитеся правильно обирати м’ясо для шашлику, то дуже смачна страва буде гарантована. При виборі м’яса свині потрібно звернути увагу на:

  • • зовнішній вигляд. М’ясо не повинно бути вологе, в ідеалі – воно рівномірного рожевого кольору, без синців, без прожилок;
  • • запах. У свинини немає специфічного запаху, як, наприклад, у яловичини або баранини, тому м’ясо повинно приємно пахнути;
  • • якщо м’ясо якісне, то жирові прошарки будуть білими або злегка жовтуватими, але не жовтими;
  • • багато хто купує м’ясо вже в маринаді, і дуже навіть дарма. Купуючи його, Ви не знаєте склад маринаду, а він може бути шкідливим для здоров’я, містити смакові добавки, консерванти та інші речовини. До того ж, маринад не дозволить визначити якість м’яса. Багато магазинів, використовуючи маринад, вуалюють неякісне м’ясо.
  • Найпростіший, швидкий, а головне – перевірений рецепт приготування шашлику зі свинини

    Дехто маринує свинячий шашлик в пиві, вині, майонезі, сметані, фруктових і овочевих соках, квасі, кефірі, оцті (для любителів сухого шашлику). Додають в нього не тільки класичні сіль з перцем (солити потрібно під час подачі в готовому вигляді), але й приправи. Загалом, хто як любить. Але найлегший, і при цьому смачний рецепт такий: нарізати шматочками м’ясо, посипати перцем і сіллю, нарізати півкільцями або кільцями цибулю, перемішати її з м’ясом, утрамбувати і поставити на 6 годин (можна і на дві, але рекомендується на 6) під прес. Такий шашлик дуже смачний, якщо Ви правильно підберете м’ясо свинини. Шашличники рекомендують свинячу шию.

    Де купити в Києві свинину високої якості?

    Якщо Ви бажаєте купувати свіже м’ясо і готувати смачні шашлики зі свинини, до Ваших послуг – мережа магазинів в Києві «Укрпромпостач-95». Наші магазини – це не просто продавці якісного м’яса, це збувальники продукту, який не нанесе шкоди Вашому здоров’ю. Ми закуповуємо м’ясо свинини, інших тварин, худоби і птахів у фермерських підприємств, які вже багато років тому зарекомендували себе, як надійні постачальники м’ясної продукції. Якщо Ви дбаєте про своє здоров’я, купуйте м’ясо у надійного продавця, що гарантує якість – в мережі магазинів «Укрпромпостач-95» .