Складові
- філе індиче
- помідори чері 200 гр
- шпинат 50 гр
- базилік 4 гілочки
- лимонний сік 5 ч.л.
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
- помідор 2
- солодкий соус чілі 4 ст.л.
- оливкова олія 1 ст.л.
- сіль, мелений чорний перець
час готування: 50 хв
кількість порцій: 4
М’ясо філе індички досить ніжне і не має сильно вираженого смаку, тому прекрасно поєднується з різними маринадами. Ми пропонуємо спробувати делікатний маринад на основі свіжих помідорів і солодкого соусу чілі.
Шніцель з індички в червоному маринаді
Покладіть шніцелі на робочу поверхню, прикрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.
Шніцель з індички в червоному маринаді. крок 2
Для маринаду натріть помідори на тертці, викинете шкірку. Змішайте м’якоть помідора з соусом чилі, лимонним соком і оливковою олією, посоліть і поперчіть. Покладіть шніцелі в маринад і залиште мінімум на 30 хв.
Шніцель з індички в червоному маринаді. крок 3
Розігрійте сковороду з оливковою олією. Обтрусіть шніцелі від маринаду (маринад збережіть) і обсмажте по 2 хв. з кожного боку, до рум’яної скоринки.
Маринад перелийте в сотейник і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і варіть 5-7 хв. При необхідності ще трохи посоліть і поперчіть.
Шніцель з індички в червоному маринаді. крок 5
Розріжте навпіл помідори черрі і змішайте зі шпинатом і листям базиліка. Збризніть салат лимонним соком, полийте оливковою олією, посоліть і поперчіть.
Подавайте шніцелі з салатом і теплим соусом.