Купати від УПП. Як їх роблять та з чим їдять? - Ukrprompostach

Меню Закрити

uk arrow_down_urk

Працюємо з 09:00 до 18:00

для Horeca

(096)177-07-07

Купати від УПП. Як їх роблять та з чим їдять?

06.07.2021

 

Купати це традиційні грузинські сосиски, які вже давно стали улюбленою стравою для тисяч українців. Адже схожі ковбаси готували ще наші предки. Тільки тоді вони називалися шпикачками, а не купатами. Тому сьогодні розповідаємо про нашу адаптацію україно-грузинського делікатесу, який варто скуштувати кожному. Особливо в сезон пікніків.

 

Як готують купати?

Сира ковбаса виготовляється на нашому виробництві наступним чином:

  1. Насамперед свинячі кишки замочують у холодній воді з додаванням оцту та соди.
  2. Фарш роблять з рубленої свинини та яловичини. Туди ж додають спеції та інші інгредієнти.
  3. Підготовлені кишки (обов’язково натуральні) наповнюється рубленим м’ясом таким чином, щоб кожні 15 см перев’язати ковбаску ниткою.
  4. Далі ковбасу замочують у киплячій воді на 20 секунд і відправляють на пакувальний термінал.

Звичайно, процес приготування таких ковбасок не найпростіший, проте це одне з найкращих доповнень до пікніка, яке тільки можна купити в наших магазинах.

 

Які купати можна знайти в УПП?

Пікантна версія ковбасок — це Купати з яловичини та свинини. У склад входять такі спеції як паприка, кмин та часник. Вони ідеально смакуватимуть тим, хто любить гостренькі і ніжні сосиски. Радимо зберігати їх у холодильнику не більше ніж 8 діб. Продаються вони у вакуумних контейнерах, тому такий делікатес буде зручно брати із собою в дорогу.

Ціна за 1 кг — 154,50 грн

Більш класична версія ковбасок — Купати з яловичини. У складі яловичина масло вершкове, молоко і суміш спецій: білий перець, майоран, петрушка, морква, та пастернак. Сподобаються ковбаски тим, хто полюбляє ніжний смак без надмірної кількості жиру та спецій. Найкраще обирати до таких купатів вершкові соуси або сирні.

Ціна за 1 кг — 179,80 грн

 

Яке м’ясо краще обрати для купатів?

Для сосисок ми використовуємо сировину найвищої якості. Це 84% знежилованого м’яса до якого ми також додаємо сало, аби зробити сосиски більш соковитими. Адже якщо використовувати вирізку, виріб буде сухим.

Також не варто забувати про якість і свіжіть сировини. Адже від цього залежить смак ковбасок. Часто густо в магазинах можна знайти купати з дуже великою кількістю спецій. Найчастіше це лише перекриває смак м’яса і приховує його недоліки. Тому у наші делікатеси ми кладемо помірну кількість спецій, аби ви могли відчути і смак свіжого фермерського м’яса, і аромат трав.

Оскільки сосиски мають дуже короткий термін придатності (всього 8 діб за умови зберігання при температурі від 0°С до +4С), ви можете бути впевнені у тому, що виріб не містить домішок і штучних консервантів.

 

До чого смакуватимуть купати?

Це достатньо самостійна страва, яка буде доречною і у якості ланчу, і в якості основної страви на пікнік. Наші купати можна запікати у духовці до будь-яких гарнірів, але найкраще вони смакуватимуть під час відпочинку на природі.