Смачні м’ясні вироби – це завжди бажані гості на будь-якому столі. Однак якісне м’ясо має одиннедолік: воно досить швидко псується. Найчастіше цю проблему можна вирішити, використовуючиспеціальну упаковку для виробів. Компанія Укрпромпостач підбирає спосіб зберігання для своєїпродукції в залежності від її властивостей.
Одним з видів пакувань, що регулярно застосовуються на нашому виробництві, є газова упаковка.
Щоб запакувати продукт таким способом, його поміщають в спеціальний пакет, який наповнюєтьсясумішшю двох газів: вуглекислого газу СО2 і азоту N2 у співвідношенні 1 до 4. Газова упаковкадозволена для використання в нашій країні і не має негативного впливу на продукт. Створене в пакетісередовище дозволяє зберегти природний колір ковбасних виробів і уповільнити їх окислення, щовикликається повітрям.
Варто відзначити, що суміш газів у оболонці має специфічний запах, який нерідко відзначають покупцім’ясних і інших виробів, запакованих таким чином. Однак наявність запаху не свідчить про псуваннявмісту, а є нормою. Тому виробництва, що використовують газове пакування, рекомендують перед вживанням продукту розкрити упаковку і залишити блюдо на 5 хвилин, щоб специфічний ароматвивітрився, і тільки потім приступати до вживання.
Переваги газового пакування
Не випадково газова упаковка застосовується для багатьох видів харчових продуктів у всьому світі.
Універсальність і практичність оболонки дозволяє використовувати її для різних видів вмісту. Сьогодніцей тип зберігання користується широкою популярністю і в Україні. Він має безліч переваг впорівнянні з іншими видами упаковок:
- продовження терміну придатності продуктів;
- висока гігієнічність;
- бюджетна вартість;
- прозорість – можливість бачити вміст;
- незначну вагу.
Газова упаковка застосовується для харчових продуктів по всьому світу.
Відкрийте для себеможливість зберігати м’ясні делікатеси довше разом з Укрпромпостач!