Меню Закрити
Працюємо з 09:00 до 18:00
для Horeca
Категорії:
Рис з м’ясом і плов — дві різні страви. Одна — це просто варений рис без яскравого смаку в перемішку зі шматочками м’яса. Інша ж…
За останні пів року в Україні фіксувалося понад 30 тисяч харчових отруєнь. Частина з них — саме через м’ясо. Згадайте масові отруєння шаурмою. Але…
Шматок теплого тосту — це ціле полотно можливостей, де кожен має змогу проявити свою творчість. Це може бути десерт, закуска чи цілком повноцінна страва.…
В наших магазинах ви вже могли бачити Т-бон, філе-міньйон і Особуко. Проте окрім цих видів стейків, у світі налічується понад 15 позицій. Сьогодні розповідаємо про…
Ви могли роками готувати улюблені страви, навіть не підозрюючи, що це потрібно робити по-іншому. Іноді ми самі спрощуємо собі життя, а іноді — просто не…
На нашій кухні більше корисних деталей, аніж нам здається. Просто ми не завжди їх помічаємо і можемо одразу зрозуміти, що саме так їх потрібно використовувати.…
Це м’ясо просто тане в роті. Його можна смакувати зі шматочком свіжого хліба, до гарніру чи навіть замість котлети у бургері. В будь-якій страві рвана…
Етимологія слова «м’яса» стверджує, що ним позначали будь-яку їжу. Адже здавна люди харчувалися саме м’ясом, а тому це було основним видом харчів. Проте сьогодні…
Кебабом на Близькому Сході заведено вважати будь-яке смажене м’ясо на грилі, навіть шашлик. Проте ми звикли думати, що кебаб — м’ясо з овочами у лаваші.…
Не бійтеся експериментувати. Адже найцікавіше у приготуванні страв — це те, що ви можете знайти для себе зовсім неочікувані поєднання інгредієнтів, на які не…