Меню Закрити
Працюємо з 09:00 до 18:00
для Horeca
Категорії:
Існує чимало міфів про те, що гостра їжа — шкідлива. Мовляв, вона обпікає не тільки язик, але й увесь кишківник. Проте чи справді це так?…
Чутки про те, що більшість сосисок і ковбаси виготовляють з відходів і рослинних білків вже давно вщухли. Адже ми навчилися читати етикетку і склад…
Купати — це традиційні грузинські сосиски, які вже давно стали улюбленою стравою для тисяч українців. Адже схожі ковбаси готували ще наші предки. Тільки тоді…
Сало — настільки універсальний продукт, що його можна використовувати і як кулінарний жир, і для запікання, і для смаження на грилі, і у якості піджарки,…
Щороку майже 48 мільйонів людей по всьому світу хворіють на харчові отруєння в ресторані чи у власному будинку. Достеменно невідомо, як багато з них припадає…
Упевнені, що ви бачили рецепти бульйону, де радять брати шматок м’яса на кістці для ідеально чистого і смачного бульйону. Так от, це не завжди…
Попереду ціле літо, а отже багато часу, аби насолодитися хорошою погодою і запахом м’яса на грилі. Тож якщо найближчим часом ви збираєтеся на пікнік,…
М’ясо на грилі — досить базова страва. Проте далеко не усі досвідчені кухарі можуть зготувати ідеальний стейк на грилі відповідно до побажань клієнта, маючи…
Завдяки успішній маркетинговій кампанії з виробництва свинини, ми рефлекторно сприймаємо свинину як біле м’ясо. Технічно свинина все ще класифікується як червоне м’ясо, оскільки вона є…
Сніданок — це найважливіше етап приймання їжі протягом усього дня. Адже ви цілих 8 годин нічого не їли і тільки-но прокинулися без запасу сил та…