Ковбасні вироби кров’яні, паштетні та ліверні

Сальтисон “Домашній”
Ковбаса паштетна “По-домашньому”
Ковбаски кров’яні Переяславські
Паштет Печінковий
Ковбаса ліверна Печінкова
Ковбаса кров’яна Селянська

Ковбасні вироби кров’яні, паштетні та ліверні

Де купити ковбасні вироби?

М’ясні страви та різноманітні делікатеси із м’яса – страви, які є невід’ємним атрибутом кожного українського столу. Хоча у країні працює велика кількість виробників м’ясних та ковбасних продуктів, не кожен з них пропонує ту якість продукту, яка необхідна вітчизняному споживачеві. То де купити ковбасу? Варто звернутися до власного виробника – компанії УкрПромПостач. Багаторічна історія і широкий асортимент продукції зробив компанію лідером виробництва м’ясних виробів в Україні. Основна відмінність компанії УкрПром – ретельний контроль якості кожного товару, що виробляється на власних заводах. Ми слідкуємо за кожним етапом, через який проходить продукт на шляху до полиць магазинів. Крім того, свіжість виробів є одним із найважливіших пріоритетів компанії, а отже – ми ретельно слідкуємо за терміном придатності продукції і щоденно ввозимо нові вироби до власних фірмових магазинів. Насолодитися м’ясними делікатесами споживачі можуть, придбавши їх у наступних місцях:
  • • мережі супермаркетів країни;
  • • крамниці продажу м’яса та м’ясних виробів;
  • • продуктові магазини;
  • • фірмові точки продажу товарів УкрПром.
Щодо вартості продуктів, компанія притримується лояльної цінової політики і пропонує тільки товари найвищої якості своїм клієнтам. У крамницях покупець знайде як свіже м’ясо, так і готові делікатеси.

Як обрати і купити ковбасу в Києві?

Здається, що у виборі ковбасних виробів не може бути складнощів: спираючись на власний смак та життєвий досвід, можна обрати правильний товар. Але це не зовсім так. Серед виробників та різновидів ковбаси не так просто обрати ту опцію, яка влаштує вас повністю. Тому варто мати на увазі декілька порад, що спростять вибір. Щоб обрати до свого столу дійсно смачну та якісну ковбасу, достатньо притримуватися трьох правил.
  1. Варто надавати перевагу компанії, яка працює на власній сировині. Коли компанія контролює власне виробництво м’яса, вона знає, де і коли вирощувалися тварини, у яких умовах трималися, який корм отримували. У такому випадку компанія відповідає не лише за виготовлення ковбаси, але і за якість м’яса, що при цьому використовується.
  2. Уважно читайте склад продукту. Справжня ковбаса – це ковбаса, зроблена із м’яса. У ній не повинні бути використані соєві добавки, емульгатори, згущувачі, крохмаль, карагенани. Сучасні стандарти вимагають зазначати на етикетці максимально детальний склад продукту у порядку спадання інгредієнтів.
  3. Перевіряйте термін придатності. Навіть найсмачніша ковбаса не повинна бути простроченою, інакше це може викликати проблеми із здоров’ям споживачів. На етикетці, металічній кліпсі або упаковці обов’язково зазначається дата виготовлення та термін придатності.
Компанія УкрПромПостач пропонує широке різноманіття ковбасних виробів із різним відсотком використання спецій та приготованих за різними технологіями. В асортименті виробника є наступні види ковбас:
  • • варені;
  • • варено-копчені;
  • • напівкопчені;
  • • сиров’ялені;
  • • копчено-запечені;
  • • кров’яні, паштетні та ліверні ковбасні вироби.
Крім цього, у фірмових магазинах УкрПром представлене свіже м’ясо та різноманітні м’ясні делікатеси.