Тюфтельки в томатному соусі

tefteli_800x750

Тюфтельки в томатному соусі

Корисно знати

ІНГРЕДІЄНТИ

яловичина ніжна або яловича шийка – 700 г
шпинат заморожений – 200 г
цибуля ріпчаста – 1 шт.
морква – 1 шт.
яйце – 1 шт.
хрін столовий – 1 ст. л.
томатна паста – 2 ст. л.
часник – 2 зубчики
сіль, перець – за смаком
вершкове масло – 100 г
борошно – для обкачування
вода – 500 мл
Вихід: 4 порції

ПРИГОТУВАННЯ

Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці та обсмажити на вершковому маслі. Яловичину з часником пропустити через м’ясорубку або придбати готовий яловичий фарш у нашому магазині. До фаршу додати обсмажені овочі, розморожений шпинат, хрін, яйце, сіль і перець. Ретельно перемішати. З фаршу сформувати невеликі кульки.
Тюфтельки обкачати в борошні. Обсмажити на рослинному маслі з усіх боків.
Перекласти в жаростійке блюдо з високими бортиками.
Томатну пасту розвести у воді, трохи підсолити і поперчити. Залити тюфтельки томатним соусом, поставити в духовку, заздалегідь розігріту до 200 °С на 30 хв.
Смачного!