Свинина Звуки Франції

400_600_000030221_e798bb1e49d54b3773d69daad9d5ad0b_1

Свинина Звуки Франції

Корисно знати
Справжню свинину «Звуки Франції» запікають виключно з соусом бешамель домашнього приготування. Він додає м’ясу істинно французький шарм і аромат. Свинина, гриби і овочі зливаються з цим ніжним соусом в одну чарівну симфонію смаку. Таку красу не соромно запропонувати гостям на будь-якому сімейному святі. Свинина «Звуки Франції» – одне з вишукувань високої кухні. Її божественний смак переконає будь-якого гурмана в майстерності господині будинку. Блюдо готується 2 години. Розраховано на 5 порцій.

Cкладові

  • Соковита свиняча вирізка без кістки – 1 кг;
  • свіжі шампіньйони – 0,4 кг;
  • молоко середньої жирності – 1 л;
  • свіжі великі томати – 3 штуки;
  • цибуля – 1 велика головка;
  • біле борошно – 3 ст. ложки з гіркою;
  • вершкове масло – 0,1 кг;
  • чорний перчик, мускатний горіх, петрушка – за смаком;
  • будь-який твердий сир – до смаку (для посипання).
svininamyasoeda_d220a93c712283552c16cf52710e6d3c_1 Радимо зазирнути в фірмові магазини від Укрпромпостач: там завжди можна знайти відмінне м’ясо за помірною ціною.

Покроковий рецепт

Крок 1 Випічка свинини «Звуки Франції» починається з підготовки інгредієнтів для соусу бешамель. Розігрійте на вогні сковороду з товстими стінками. Киньте на дно вершкове масло. Дочекайтеся, коли воно повністю розтопиться. Акуратно помішуючи, всипте борошно і трохи мускатного горіха. Соус поступово загусне. Весь час мішайте, щоб він не пригорів! mintajvsmetanesmorkovyuilukom7_2bf1cfbed58b6288ce1fcec6533d08f9_1 Крок 2 Коли мука і масло утворюють однорідну структуру і придбають злегка золотистий відтінок, влийте в соус молоко. Робіть це акуратно, тонкою цівкою. Компоненти повинні добре змішатися. Приправте їх сіллю, перцем. Соус буде готовий, як тільки придбає густоту сметани. Для зручності його можна перелити в соусник. sousbeshameldlyamusaki_1502555744_1_og_9e96d71bd7e1f78e9d26ac3a7fe819f4_1 Крок 3 Овочі, печериці, свинину помийте і трохи обсушіть серветками. Томати наріжте кільцями середньої товщини, цибулю – півкільцями, гриби і м’ясо – невеликими шматочками. svinina_kusochkami_na_skovorode213046_a9b819b3679659d15871e5f097a367db_1 Крок 4 Візьміть простору форму для запікання в духовці. Підійде будь-яка: скляна, емальована, тефлонова та ін. На дно ємності викладіть шаром нарізані кільця томатів. Вони повинні утворити своєрідну «підкладку» для майбутньої страви. У процесі приготування помідори пустять сік, тому нічого не пригорить. Томати полийте соусом. Зверху викладіть шар печериць, на них – бешамель. Конструкцію, акуратно присипте півкільцями цибулі, а зверху товстим шаром поставить шматочки свинини. pomidoripofrantsuzskiretseptsfotoposhagovo_ec3d783e223e3bb362d4ffa32fc5454d_1 Крок 5 Вилийте залишки соусу на м’ясо. Не скупіться! Бешамель повинен покрити всі шматочки свинини. У процесі приготування вони просочаться соусом і стануть дуже ніжними. Коли всі складові будуть укладені, накрийте їх фольгою і відправте форму для запікання в духовку. Піч повинна бути попередньо розігріта до 220 ° C. 015b2f_4e8495bf84beea06d14ec4b0ab64494f_1 Запікайте 80-90 хвилин. В кінці вийміть форму, зніміть фольгу і акуратно перекладіть свининку на відповідне за розміром блюдо. Посипте тертим сиром, зеленню (петрушку можна просто нарвати руками). «Звуки Франції» підкорять ваших родичів ароматом, і смаком. А головне, ідеальні ціни на свинину від Укрпромпостач дадуть можливість насолоджуватися цією дивовижною стравою так часто, як тільки захочеться. Смачного!