Свинина смажена з грибами Муер

1_cc1a81dda49bcaf2138e56096dfe3880_1 (1)

Свинина смажена з грибами Муер

Корисно знати
Свинина смажена з грибами Муер – блюдо китайської кухні. Воно привертає швидкістю і своєю простотою. Китайські гриби цікаво поєднуються з м’ясом і надають страві незвичайні хрусткі нотки. У них міститься безліч цінних мікроелементів, а разом зі свининою, овочами виходить ситне і корисне блюдо. Час процесу – 30 хв. Порцій – 10 шт. Блюдо добре підійде для великих заходів і застілля – Новий рік, День народження, весілля, корпоратив, народження дитини та ін. М’ясо з грибами Муер подають в ресторанах, закладах громадського харчування. Також свинину з деревними грибами можна приготувати вдома для вечері або для сімейного свята.

Складові

М’ясо і гриби – основні складові. Якісні продукти – запорука високих смакових характеристик готового блюда. Мережа магазинів Укрпромпостач пропонує придбати м’ясо на вигідних умовах. Ціни на свинину оптом приваблюють своєю доступністю і вказані в каталозі товарів. Китайські гриби продаються в морозиві і сушеному вигляді. Варто підготувати такі компоненти:
  • Свинина – 2 кг
  • Деревні гриби – 1 кг
  • Морква – 10 шт (середні)
  • Огірки – 10 шт (середні)
  • Цибуля ріпчаста – 10 шт (середні)
  • Яйце – 20 шт
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Олія кунжутна – 150 г
  • Крохмаль – 2 ст. л.
  • Рослинна олія (для смаження)
2_180a23470651608830724269b747912f_1

Покроковий рецепт

Рецепт порівняно простий. Спочатку варто підготувати всі компоненти – залити гриби окропом, нашаткувати моркву, огірок соломкою, а цибулю, свинину – скибочками. Власне сам процес складається з наступних кроків:
  1. У розігріту з маслом сковороду викласти свинину, обсмажити.
3_a5eae49c25f315e6b437ca4eb5ebdada_1
  1. На сковорідці обсмажити гриби і овочі.
4_6530e9085ee03fc22c973bed447eb0d9_1
  1. Збити яйця, вилити на іншу сковорідку, обсмажити. Додати м’ясо, потім овочі, перемішати.
5_8af4c080c346e8271145980a64c88e11_1
  1. Соєвий соус, масло кунжутне і крохмаль змішати, влити в блюдо, добре перемішати.
6_e1a608982397a1851df7798b401e04fa_1 Приготування закінчено. Блюдо добре поєднується з рисом, також як гарнір підійде картопля. Перед подачею можна прикрасити зеленню смажене м’ясо з грибами. Смачного!