Свинина смажена з арахісом

Enlight1-4-2

Свинина смажена з арахісом

Корисно знати
Такі шедеври подають в ресторанах, але завдяки простоті приготувати його можна і вдома. Процес не займе багато часу, а смак у соковитої свинини з арахісом просто божественний. Щоб блюдо вийшло особливо соковитим і смачним, слід вибрати фермерське м’ясо від «Укрпромпостач». Це перевірений постачальник з відмінною репутацією і великим досвідом на ринку Час приготування в середньому становить 15-20 хвилин Вихід – 3-4 порції

Складові

  • Свинина – 500 грам;
  • Баклажан – 1 штука;
  • Вода – 2 столові ложки;
  • Арахіс (сирий) – 100 грам;
  • Яєчні білки – 2 штуки;
  • Харчовий крохмаль – 1 чайна ложки з гіркою;
  • Соєвий соус – 1-2 столові ложки;
  • Часник – 2 зубчики;
  • Пучок зеленої цибулі;
  • Рослинна олія – 250 міліграм.

Покроковий рецепт

  1. М’ясо і баклажан ріжемо великими кубиками.
  2. В крохмаль додаємо 2 столові ложки холодної води, 1 чайну ложку, соєвого соусу, попередньо злегка збиті білки, сіль (щіпка). Добре перемішуємо до однорідної маси.
  3. Додаємо в цю суміш баклажани і м’ясо, добре перемішуємо.
  4. У глибоку сковороду додаємо 250 мл рослинного масла, розпалюємо. Зменшуємо вогонь і кладемо в сковороду невеликими порціями баклажани і м’ясо в клярі. Обсмажуємо не більше двох хвилин кожну порцію.
  5. Коли вся кількість м’яса і баклажанів обсмажене, зливаємо зі сковороди масло, залишивши тільки невелику кількість (близько 1 столової ложки).
  6. Нарізаємо білу частину порею дрібненькими кільцями, дрібно нарізаємо часник.
  7. У сковороді обсмажуємо порей, часник і арахіс близько хвилини і відразу заливаємо соєвим соусом (1-2 столові ложки), додаємо обсмажені м’ясо і баклажани. Тушкуємо все разом близько хвилини, знімаємо з вогню.
  8. Прикрашаємо блюдо нарізаною зеленою цибулею.
  Свинину з баклажанами і арахісом можна подавати до столу! zharenayasvininasbaklazhanami3_fc7f54fb4c8b7f2d42c99e560d2c6e31_1 Недорого купити м’ясо свинини оптом можна в компанії «Укрпромпостач». В цьому випадку ви можете бути повністю впевнені, що страва вийде відмінним!