Святковий м’ясний рулет

big_536_6694f209f7e89ce02c5e8fcee8eac485_1

Святковий м’ясний рулет

Корисно знати
Сьогодні вишукані святкові рулети досить часто подають в ресторанах, а вмілі готують таке домашнє блюдо  за своїм авторським рецептом. Безумовно, існує чимало способів приготування м’ясного рулету і кожен по-своєму особливий. Нижче пропонуємо вам простий і цікавий варіант приготування. Час готування – 1 година 30 хвилин

Для страви нам знадобиться:

  • Фарш яловичий або свинячий – 750 грам;
  • Селера – 2 середніх стебла;
  • Гриби (гливи або шампіньйони) – 250 грам
  • Цибуля – 1 головка;
  • Улюблена зелень;
  • Спеції

Процес приготування

  1. Налити в глибоку сковорідку масло, поставить на вогонь і розжарити. Зменшити вогонь, додати нашатковану цибулю і селеру, смажити до м’якості і золотистої скоринки.
  2. Нарізати грибочки дрібними шматочками.
  3. В окрему розігріту сковороду з маслом додати нарізані гриби і пасерувати на повільному вогні, посолити в процесі.
  4. Додати до грибів вашу улюблену зелень.
  5. Взяти яловичий фарш або перемолоти шматок вирізки. Додати в фарш суміш з лука і селери. Ретельно перемішати.
  6. На аркуші кулінарного паперу або пергаменту розкласти м’ясний фарш у формі прямокутника, зверху намазати грибний сумішшю.
  7. Акуратно загорнути м’ясо з начинкою в рулет
  8. Беремо деко і кладемо на нього м’ясний рулет (обов’язково швом вниз). Випікати слід протягом години при температурі близько 200 градусів.
  9. По закінченню часу вимикаємо вогонь і даємо рулету ще трохи потомитися в духовці.
big_530_737aef49aecc15b8abc6364fde042d1b_1 Презентація готового блюда залежить від вашої фантазії. Святковий рулет можна подати на стіл цілком, декоруючи його зеленню і овочами або нарізати акуратними порційними шматочками. big_532_2cc0e508ddf0a9da35c942121711372c_1 Щоб рулет точно вдався на славу, свинину чи яловичину краще купити у перевіреного і надійного постачальника, яким, без сумніву, є виробник м’яса «Укрпромпостач». Компанія пропонує демократичні ціни на м’ясо свинини оптом при цьому якість завжди на високому рівні.