Буженина святкова

Буженина святкова

Корисно знати
Вам знадобляться такі інгрідієнти: Задня частина свинини 1,5 кг Морська сіль 1 ч.л. Суміш перців 1 ч.л. Суміш Італійські трави 1 ч.л. Часник 2-3 головки Гострий перець 1 стручок Чебрець 1-2 ст.л. Інгрідієнти для соусу: Зерниста гірчиця 300 г Соєвий соус 60 г Мед 40 г Етапи приготування: М’ясо промити та обсушити. Рівномірно натерти сіллю та сумішшю перців. Додати часник та гострій перець. Згорнути м’ясо в рулет та зв’язати харчовою ниткою. Відставити на 10 години в холодильник. Приготувати соус, змішавши соєвий соус, зернисту гірчицю та мед. Після того, як м’ясо настоялося, щедро змастити соусом, натерти сумішшю прянощів та додати свіжий або сухий чебрець. Покласти м’ясо та овочі у форму. Вкласти форму у рукав для запікання. Розігріти духовку та випікати 30хв. при 200 °C, та ще 1.5 годину при 180 °C. Зняти рукав за 15-20 хв. до готовності та довести м’ясо до утворення скоринки. Можна подавати до столу як в гарячому, так і холодному вигляді, порізавши шматочками.