Рецепт рульки «Різдвяної»

Рецепт рульки «Різдвяної»

Корисно знати
Вам знадобиться:
Рулька свиняча 1,5кг.
сіль 70гр.
Перець чорний мелений 40гр.
Гірчиця в зернах 100гр.
мед 120-150гр.
Пиво темне 1л.
Кмин, часник, коріандр, розмарин, лавровий лист і перець горошком – за смаком

Маринуємо рульку не менше 2 годин На цьому етапі рульку необхідно натерти сіллю, перцем, часником, кмином, гірчицею і медом і відправити в прохолодне місце Відварюємо Рульку в пиві 2-2,5 години Для цього рульку заливаємо темним пивом і ставимо на помірний вогонь. У процесі варіння додаємо спеції, лавровий лист і сіль на власний смак. Запікаємо не менше 15 хв. Відварену рульку перекладаємо на деко, змащуємо медом і гірчицею в зернах і запікаємо в духовці до рум’яної скоринки. Тішимо своїх близьких, друзів і гостей