М’ясо для шашлику

shashlyk_800x750

М’ясо для шашлику

Корисно знати

М’ясо для шашлику

Важко зустріти людину, яка може сказати, що не любить таке апетитне кавказьке блюдо, як шашлик. Жоден виїзд на природу не обходиться без запеченої картоплі в багатті і шашлику. Щоб не зіпсувати гарне проведення часу, слід відповідально поставитися до вибору м’яса і підготовки маринаду. Найпоширенішим видом м’яса для шашлику є саме свинина – вона доступна кожному, а шашлик з неї виходить дуже смачним.

Як вибрати м’ясо на шашлик?

Існує ряд критеріїв, на які слід звернути увагу, коли ви хочете купити м’ясо для шашлику.

Яким би чудовим майстром кавказької кухні Ви не були, які маринади не приготували б, найголовніше – це якість м’яса. Воно повинно бути свіжим. Свіжість м’яса визначити по запаху і зовнішньому вигляду не складно. М’ясо на шашлик повинно бути:

  • • яскраво-червоного кольору;
  • • не липке, без слизу на поверхні та мутного соку;
  • • шматки мають бути щільними та пружними;
  • • при натисканні м’ясо не повинне «провалюватися», а моментально повертатися у вихідне положення;
  • • без різкого неприємного запаху;

Молоде м’ясо на шашлик

Хто любить ламати зуби об шашлик? Природно, таких бажаючих немає. Для цієї страви слід обирати молоде м’ясо, яке буде танути в роті. Чим темніше м’ясо, тим тварина була дорослішою, а, отже, її м’ясо жорсткіше. Молоде м’ясо зі свинини повинно бути глянцево-рожеве. Визначити вік м’яса можна не тільки візуально. Для цього візьміть тонкий шматок свинини і спробуйте розірвати його руками. Якщо це зробити досить просто, то тварина була молодою.

Охолоджене м’ясо

Смакові характеристики такого шашлику будуть значно вищі, ніж у парної або замороженої свинини. Щоб не попастися на хитрощі продавців, необхідно обирати м’ясо без зайвої вологи, що з’являється в результаті повторної заморозки.

Ошийок для приготування шашлику

На якість шашлику впливає і частина, з якої було взято м’ясо у тварини. Найкраще для соковитого і м’якого шашлику зі свинини підійде ошийок. Найгірше підійде м’ясо із задньої частини. Шашлик з нього вийде жорстким, скільки б ви його не маринували. Взагалі свинина хороша тим, що дуже важко зіпсувати з неї шашлик, головне, правильно обрати його і замаринувати.

М’ясо для шашлику купити в Укрпромпостач

При купівлі м’яса у нас Ви можете бути впевнені в тому, що:

  • • ми продаємо тільки найсвіжіше м’ясо;
  • • для виготовлення м’яса для шашлику Київ використовуються тільки молоді тварини, тому страва вийде соковитою і м’якою;
  • • ми вирощуємо тварин на екологічно чистих кормах, тому вся продукція випускається без ГМО, відповідно до всіх норм і національних стандартів.

Ми розуміємо, що від якості наданого нами товару залежить і довіра споживачів. Завдяки величезній кількості постійних клієнтів по всьому Києву і країні можна зробити висновок, що у нас Ви знайдете найбільш якісне м’ясо для шашлику Київ. Купуйте м’ясо для шашлику у нас і отримайте незабутній приємний відпочинок в колі близьких та друзів.