Шашлик із свинячої шийки з чилі-маринадом і гірчицею

shashlyk_800x750

Шашлик із свинячої шийки з чилі-маринадом і гірчицею

Корисно знати

Шашлик із свинячої шийки з чилі-маринадом і гірчицею


ІНГРЕДІЄНТИ

шийка для запікання – 1,5 кг
гірчиця – 1/2 склянки
соєвий соус – 1/2 склянки
лимонний сік – 1/2 склянки
оливкова олія – 1/4 склянки
часниковий порошок – 1 ст. л.
соус табаско – 6 крапель
каджунська суміш спецій – ½ ст. л.
соус чилі – 1 ст. л.

ПРИГОТУВАННЯ

Свинину нарізати великими кусками. Приготувати маринад, змішавши всі інгредієнти. Гірчицю бажано взяти жовту, соус чилі можна замінити на гострий соус, часниковий порошок – на 1-2 зубчики часнику, дрібно посікти.
Змішати м’ясо з маринадом, закрити плівкою і поставити в холодильник на 4 год. Потім нанизати його на шампури. Смажити на грилі або в духовці з режимом «гриль» протягом 30 хв. Перевертати в процесі. Подавати до столу з гарніром.
Смачного!