Гамбургер з яловичини з чіпсами із солодкої картоплі

sendwich_800x750

Гамбургер з яловичини з чіпсами із солодкої картоплі

Корисно знати

Гамбургер з яловичини з чіпсами із солодкої картоплі


ІНГРЕДІЄНТИ

фарш яловичий – 400 г
картопля – 4 шт.
оливкова олія – 1 ч. л.
перець чилі пластівцями – 1 ч. л.
цибуля ріпчаста – 1 шт.
сир пармезан – 1 ст. л.
кетчуп томатний – 1 ст. л.
булочки для гамбургерів – 4 шт.
салат латук – 1 пучок
помідори – 1 шт.
цибуля червона – 1 шт.
корнішони – за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

Розігріти духовку до 220 °С. Картоплю нарізати великими скибками. До неї додати оливкову олію і перець чилі. Руками все злегка перемішати. Викласти картоплю на деко в один ряд. Запікати в духовці близько 30 хв, один раз перевернувши (через 15 хв від початку приготування).
Для гамбургерів слід натерти пармезан. Додати до них яловичий фарш, трохи пластівців чилі або паприки, кетчуп, чорний перець за смаком. Все добре перемішати.
Сформувати 4 бургери. За 10 хв до закінчення запікання чіпсів покласти зверху бургери на деко і запікати до готовності. За бажанням можна обсмажити сформовані котлетки (бургери).
Салат вимити і висушити, помідор і цибулю порізати кільцями (цибулю можна замаринувати в суміші оцту з цукром). Булочки розрізати навпіл. Викласти на одну половину листя салату, кільця помідора та цибулі. Додати бургер і зверху накрити другою половинкою. Подавати з картопляними чіпсами і корнішонами за смаком.
Смачного!