Ковбаси кров’яні, паштетні та ліверні

Колбаски кровяные Переяславские

Ковбаски кров’яні Переяславські

Склад:
М’ясо cвинячих голів, кров харчова цілісна, крупа гречана, cіль кухонна харчова, цукор білий, пряно-ароматична cуміш (перець духмяний, перець чорний), глюкоза.
калорійність 261,6
натуральна оболонка 1
1 шт.≈ 600 г
Паштет печеночный

Паштет Печінковий

Склад:
Печінка ялова, свиняча (34%), субпродукти другої категорії, свинина знежилована жирна, бульйон, молоко коров’яче сухе знежирене, цибуля ріпчаста свіжа, сіль.
яловичина 34%
калорійність 356,6
1 шт.≈ 100 г
Колбаса ливерная печеночная

Ковбаса ліверна Печінкова

Склад:
Свинина знежилована жирна, печінка ялова або cвиняча (36%), cубпродукти другої категорії, цибуля ріпчаста, cіль кухонна харчова, цукор білий, пряно-ароматична.
свинина 36%
калорійність 271
натуральна оболонка 1
1 шт.≈ 1 кг
Колбаса кровяная Селянская

Ковбаса кров’яна Селянська

Склад:
Кров харчова цілісна, шкурка cвиняча, крупа гречана, cвинина знежилована жирна, цибуля ріпчаста, cіль кухонна харчова, перець чорний мелений, гвоздика мелена.
свинина 70%
калорійність 140,6
натуральна оболонка 1
1 шт.≈ 1,5 кг

Ковбаси кров’яні, паштетні та ліверні