Рецепт рульки “Різдвяної”

Рулька готовая 2

Рецепт рульки “Різдвяної”

Good to know

ІНГРЕДІЄНТИ

Вам знадобиться: Рулька свинна 1,5кг
Сіль 70гр
Перець чорний мелений 40гр
Гірчиця в зернах 100гр
Мед 120-150гр
Пиво темне 1л
Кмин, часник, коріандр, розмарин, лавровий лист та перець горошком – за смаком

ПРИГОТУВАННЯ
Маринуємо рульку не менше 2 годин На цьому етапі рульку необхідно натерти сіллю, перцем, часником, кмином, гірчицею та медом на відправити в прохолодне місце Відварюємо Рульку в пиві 2-2,5години Для цього рульку заливаємо темним пивом та ставимо на помірний вогонь. В процесі варки додаємо спеції , лавровий лист та сіль за власним смаком. Запікаємо не менше 15хв Відварену рульку перекладаємо на деко , змащуємо медом і гірчицею в зернах та запікаємо в духовці при до рум’яноі скоринки. Радуємо своїх близьких, друзів та гостей Відео-рецепт, дивіться в розділі Відео: https://www.youtube.com/watch?v=cFHkT9qQYwE